Huidverbetering

     Anti-Aging

 

    Anti–Aging

           

Je huid is vergelijkbaar met een muur en beschermt de onderliggende huidlagen en organen. Vormen zich scheuren in die muur, of is het voegwerk tussen de stenen poreus dan kunnen stoffen indringen en schade veroorzaken. Hierdoor ontstaat huidveroudering waardoor de huid vaak slapper wordt, rimpels krijgt en er soms dof uit gaat zien.

Deskundige huidverzorging en anti-aging producten helpen de huid te verbeteren en huidveroudering te vertragen.

 

Verbeteren  huidveroudering

Vitamine A is onmisbaar voor herstel, groei en bescherming van de huid en het slijmvlies, vertraagt huidveroudering en is daarom onmisbaar voor een gezonde huid. Langdurige studies hebben aangetoond, dat vitamine A palmitaat diep in de huid doordringt en daarmee een positief effect heeft op het tegengaan van rimpelvorming en diepe rimpels doet verminderen. De productlijn Natural Correcteur bevat o.a. Celumer mineraal extract, vitamine A en E en Retinol.

Vertragen  huidveroudering

Anti-aging gaat naast het behandelen van huidveroudering ook om preventie. Daarmee wordt huidveroudering vertraagt.  Succes geven producten welke het regeneratieproces versnellen en de stofwisseling voor opbouw, celdeling en verzorging in de cellen stimuleren.

Met  REGENERANT SOYA REPAIR heb ik zeer goede resultaten behaald in mijn Beautique.  Door de  hydraterende en revitaliserende werking is deze creme preventief inzetbaar voor de rijpe-, droge en naar rimpelvorming neigende huid.  Om te voorkomen dat de huid onrustig reageert, is de concentratie werkstoffen aangepast voor een optimale eerste kennismaking met een anti-aging product.

Stamcelsysteem : verbetering en vertraging in een ! 

Skin Essential Activator (S.E.A), gaat huidveroudering tegen in de cellaag. Het stamcelsysteem stimuleert cel vernieuwing en levert actieve ingrediënten en voedingsstoffen. De crème zorgt voor opbouw van nieuwe cellen en is hierdoor tevens zeer geschikt voor pre- en postoperatieve huidverzorging. Het vermindert fijne lijntjes en rimpelvorming en laat de huid er jonger en stralender uitzien.  Strakkere gezichtscontouren en een zichtbaar jongere verschijning zijn al na een korte periode bereikbaar !

 

 

 

 

 

 

C O N T A C T

 

 

 

Wil je meer informatie of een afspraak maken ?

Bel of app dan naar 06 - 232 73 475.

Geen contante betaling.

 

Openingstijden:

Maandag              08:00 - 20:00

Dinsdag                08.00 - 17:30

Woensdag            08.00 - 11.30

 

 

 

Adres

Beautique by Monique

Moerasmos 19

3904 BV Veenendaal

 

Gemakkelijk parkeren op de inrit !

 T.  06 - 2327 34 75

E. info@beautiquebymonique.nl

 

 

Adres 

Moerasmos 19
3904 BV Veenendaal

T.  06 - 232 73 475
E.  info@beautiquebymonique.nl

KVK 30247023

HUIDVERZORGING  | HUIDVERBETERING 

ACNE, LITTEKEN, COUPEROSE , ANTI-AGING 

EPILEREN, HARSEN, WENKBRAUWEN VERVEN

GELLAK |  VISAGIE